NEMT OG ENKELT
Online bestilling som er gjort nemt og enkelt for både kunden og forretningen.
MODERNE DESIGN
Flotte layouts der afspejler din virksomhed professionelt.
– mulighed for eget design 
 DIN EGEN APP
Få din egen APP, som dine kunder, har din forretning lige ved hånden
– og tjen ekstra penge.
 SMS & MAIL
Bekræft ordre og kommuniker med dine kunder via integreret SMS og mail service.


OM SUNU.DK

Sunu.dk er et udspring af Pizzaen.dk som blev etableret tilbage i 2005. Derfor mener vi, at have godt kendskab til markedet og vores system er optimalt til onlinebestillinger. Vores systemer er altid opdateret efter kundernes præferencer.

Hos SUNU.dk fokuserer vi på at maksimere indtjeningen hos vores partnere. Vi tilbyder dig derfor din egen online bestillingsløsning designet efter dine præferencer. Vi gør det nemt for dine kunder at bestille og nemt for dig at håndtere indkomne ordrer. Med din egen hjemmeside og APP, undgør kunderne at forstyre dig i telefonen.

Bag SUNU.dk står et dedikeret team med mange års erfaring inden for udvikling af IT løsninger. Vi har udviklet et af markedets mest brugervenlige løsning. SUNU.dk online bestilling giver derfor muligheden for at modtage ordrer online på en overskuelig og intuitiv måde.

Når du bestiller en løsning hos SUNU.dk er vores fokus er at levere en løsning, der er tilpasset den enkelte forretning og bruger – og det er netop dette vores systemer er i stand til. Du får derfor mulighed for at få dit eget unikke udtryk, som kan bruges til at synliggøre dig og maksimere din indtjening.

Kontakt os på 77 34 77 30 for at høre mere.

Kontakt info
SUNU.dk
Christiansvej 21
7000 Fredericia
Tlf.: 7734 7730
CVR.: 25292189